Mamma Følelsen!

0

Det å bli gravid er en herlig følelse, som kommer litt etter litt. hele 9 måneder, har du på å kjenne på det å være gravid og det å bli mor. du planlegger, drømmer og ikke minst overleve det som det innebærer å være gravid.

Alle snakker mye om mamma følelsen.

«Mamma instinktet vil våkne, når du for føder.»

«Alt blir bra, når fødselen er over»

…….

Jeg må innrømme at min mamma følelse kom ikke ved fødselen. Den kom snikende litt etter litt. Jeg elsket den lille gutten, som hadde komet til verden, over alt. Men den nye stillingen min som mor, lot seg vente. Det jeg kan skrive under på, er at tålmodigheten min, kom med fødselen

Mors følelsen kom, ettersom det gikk opp for meg, at jeg hadde fått en liten gutt til verden.

Noe kan bli forklart med at det var mye stress de første timene, og jeg brukte opp til flere timer å komme meg etter fødselen. Men med god støtte fra min kjære, kom vi oss igjennom de første dagene.

Men jeg tar ikke ting forgitt, aldri gjort det. Derfor ble dette med mors følelsen heller ikke et stressende punkt. For innerst inne i meg selv, var jeg trygg på meg selv som menneske.  Noe som er en grunnleggende ting for at ting skal komme litt mer naturlig for meg.

Jeg var ikke trygg, med den lille gutten i hendene mine. Han ga meg derimot mer selvsikkerhet og stolthet

Det forundrer meg at alle tror at alt skal komme på en gang. Når man bruker hele 9 måneder, å bli vant til sin nye tilværelse, hvordan skal man da venne seg til sin nye stilling i denne verden på sekundet?

Noen kommer det mer naturlig for enn andre, slik er denne verden lage.

Hvordan var deres følelse når dere hadde fått ungen på brystet?

 

0

Report This Post